•  

  ELSED Creations

   

  Prof. C. Eijkmanstraat 3

  7415EK Deventer

   

  T: 06 53 888 153

  M: info@elsed.nl

   

   

   

  IBAN NL78INGB0006256086

  KvK nr. 58613846

  BTW nr. NL104133041B01

TRAJECTEN

Binnen een organisatie is veel kennis aanwezig. Kennis is waardevol. Maar kennis heeft aandacht nodig om waardevol te blijven. In deze workshop gaan we werken aan een visual die inzicht geeft in de kennis binnen uw organisatie. Kennis die misschien de junior nodig heeft om de senior te begrijpen, of juist vice versa.  Complexe kennis die zeer duidelijker moet worden gevisualiseerd voor alle betrokkenen. Of kennis die was vergeten en in een nieuw jasje gestopt moet worden om weer te worden gezien door de stakeholders.

 

Workshop  + Visuele uitwerking

Alvorens de workshop start zal er een korte brieving zijn via mail over de case. In de 2 uur durende workshop wordt door jullie de case voorgelegd. Hier worden al de eerste schetsen gemaakt die de basis zullen zijn voor het eindresultaat van de workshop: de visual.

ELSED Creations zorgt voor een passende visual bij het gestelde vraagstuk. Deze wordt digitaal in pdf vorm aangeleverd.

 

 

SPECIAL PILOT

TRAJECT

EXTRA

+ Kennis ordenen

+ Technische DESIGN manuals samenstellen

+ CE-MARKERING ervaring

+ User manuals maken

 

TRAJECT COMPLEX

 

Is het probleem toch wat complexer?  Schatten jullie in dat er nog geen visual kan worden gemaakt op basis van 1 workshop? Dan is Traject Complex het meest geschikt. Tijdens dit traject wordt er gestart met een openingsworkshop. De input die hier loskomt wordt gebruikt om een eerste visual in elkaar te zetten. In een vervolg workshop wordt de bestaande visual kritisch besproken en worden details die nog niet op tafel waren gekomen behandeld. De uitkomsten van deze workshop worden verwerkt tot de eind visual.

 

Visual gemaakt op basis van input aan ELSED Creations + Openingsworkshop + Vervolgworkshop.

Vraag offerte aan

TRAJECT NORMAAL

 

Is het nodig om met de stakeholders om tafel te zitten om de probleemstelling te verduidelijken alvorens er een visual kan worden gemaakt? Dan is traject Normal een goede manier van werken.

 

Visual gemaakt op basis van input aan ELSED Creations + Workshop.

 

 

Vraag offerte aan

TRAJECT SIMPLE

 

Traject Simple is de snelste manier om een basic visual te maken van uw informatie. U kunt de informatie al heel duidelijk aanleveren. Eventueel zal er nog telefonisch contact zijn om het 1 en ander duidelijk te krijgen. Vervolgens zal er door ELSED Creations een visual in de vorm van een handschets worden toegestuurd. Na bespreking van deze handschets zal de uitwerking in de desgewensde vorm worden gemaakt.

 

Visual gemaakt op basis van input aan ELSED Creation dmv telefoontje/mail.

Vraag offerte aan

creative solutions for your quest